Tjeckien Slovakien Ungern

Hej alla följare!

Dag 2 har INTE gått lika smidigt som dag ett. Redan innan vi hann köra ur Prag imorse fick vi lite problem med några av bilarna. Jag och chnar som ledde första bilen märkte inte föräns lite senare att vi tappade resten av ambulanskaravanen, så vi fick stanna sådär snyggt på kanten av motorvägen i väntan på de resterande 6 bilarna. Dock hade vår ambulans något eget “fuffens” för sig, ett pip tjutade ganska så högt från instrumentbrädan (typ som om man hade haft kraftig, KRAFTIG tinnitus). Det fick vi stå ut med ca 3 timmar (tortyr för hjärnan) innan bengt fifflade med sladdarna så att det slutade. då blev vi såklart väldigt glada.

Sen fick vi lite problem i slovakien i tullen också, eftersom vi missat att skaffa ett sådant klistermärke som man tydligen måste ha. Men vi köpte sådana där sen efter att ha tjafsat lite med poliserna. Men slutet gott, allting gott. Nu är vi på hostellet i szeged och ska gå ut o äta, mums!

Hälsningar från Cecilia och resten av Project Hope for Life

IMG 9816

 

IMG 9821