Merhaba!

Idag har hela gruppen vaknat oliidligt tidigt för att sätta igång och försöka lösa situationen. Vi har hittat ett container fartyg som kanske kan ta bilarna till libanon – håll tummarna nu alla läsare!!

Trots alla motgångar (en bil brann upp, vi har tappat bort oss, stressat och tjafsat, bilarna i dåligt skick, för lite sömn, att syriens vägar blivit stängda osv) som vi har haft, har vi ju ändå trots allt kommit ända till mersin i södra turiket. Jag vill faktiskt tacka alla deltagare för ett så bra engagemang för att försöka lösa situationen om att vi är “fast” i mersin. Alla har verkligen hjälpt alla och alla vill få ner bilarna till libanon.

 

Håll tummarna nu för oss, vi väntar på besked. Jag ska lägga nån bild från vår turistdag i otroligt fina istanbul. Vi hör av oss igen när vi vet mer.!