Annons – en filmare och två volontärer sökes

Nordisk Hjälp, Emmaus fredriksdal och Tuwa specialtransport ska i samarbete köra ner 7 ambulanser till palestinska flyktingläger i Libanon i november. Vi söker nu intresserade att följa med oss på denna otroligt spännande resa! Resan ner kommer ta ca. en vecka (via Europa, Turkiet och sedan en färja till Libanon) och sedan har vår samarbetsorganisation där nere ett 4-5 dagars program där vi ska besöka flyktinglägren och skänka bort ambulanserna. Totalt blir resan ca. 2 veckor. Mat, logi, volontär försäkring och flyg hem är gratis. (observera att om du har en stämpel från Israel eller de palestinska områdena vid Israel så släpps du inte in i Libanon)

Krav för de 2 volontärerna: 
Körkort, god körvana och god samarbetsförmåga. Intresse för mänskliga rättigheter eller flyktingfrågor. Kunna vara ledig från 6 november – 21/22 november. Ingen lön utgår.

Krav för filmare: 
Någon typ av utbildning inom dokumentärfilm eller liknande. Körkort är ett krav även här! Kunna vara ledig från 6 november tills vi kommer till Libanon den 15 nov. Ingen lön utgår, men du får chansen att göra en otroligt spännande dokumentärfilm!

Intresserad? Mejla in din ansökan med CV till info@projecthopeforlife.com så kontaktar vi dig vid intresse!