Turkiet!

Hejsan svejsan!

Förlåt för dålig uppdatering! Vi har inte haft någon internet eller tid för att uppdatera. Vi har varit i Rumänien, åkt genom hela Bulgarien och nu är vi äntligen framme i Turkiet-Istanbul efter en otroligt lång och händelserik resa. Vi kom fram till vandrarhemmet runt 04.30 igår natt (morgon) och nu ska vi strax ut och äta god turkisk frukost och sedan turista lite.

Dessa dagar som sagt har varit välllldigt händelserika. Först gick en ambulans tyvärr sönder (Den började brinna- och motorn la av helt!) Så vi var tvungna att lämna den cirka 168 km innan Bukarest. Vi stod stilla på motorvägen i över 2 tim och frös som bara den. Så vi bestämde oss för att sätta på sirenerna på en ambulans, höjde musik och hade ett litet diskotek på vägen. Vad gör man inte för att värma sig?

Efter några samtal har vi nu i alla fall fått tag på någon som hämtat ambulansen!

Sedan åkte vi vidare till Bukarest och checkade in på vårt hostel som var otroligt svårt att hitta- jag och Cicci höll på att tappa det bland stökiga enkelriktade och smala gator. Så vi har bestämt oss för att vi hatar Rumänien nu (Ta det med en nypa salt).

Ena tipsar/varnar om att man inte ska hälla varmt te i ett glas. Stackaren skulle hälla kokhett vatten i glaset för att hon men glaset sprack och hamnade på benet. Så nu har hon andra gradens brännskada och går runt med bandage.

Jaa, vad har hänt mer då? Vi har åkt runt på alla möjliga vägar och sett massor med roliga skylta och haft bil lekar. En lek döpte vi till Dukleken i Rumänien och går ut på att man säger DUK så fårt man ser en kvinna med sjal runt huvudet. (Sitch Dogs från “How i met your mother”). En annan lek döpte vi till människa och den gick ut på att vi skrek människa så fort vi såg en jaa, människa på vägen mitt ute i ingenstans.

Nu måste jag skynda mig för min mage kurrar och skriker efter frukost!

Ha det fint alla// Chnar

IMG 9880